JavaScript is not enabled in your browser.
Renovatie onderkomen Stichting Elckerlyc
Houdijk Architecten heeft een prachtig ontwerp gemaakt om de oude locatie crisisopvang van Stichting Elckerlyc om te toveren tot een fijne werkplek voor alle medewerkers. En InterBouwService mocht het uitvoeren!

Met gepaste trots maken wij bekend dat we samen met Houdijk Architecten BV aan een mooi project werken voor Stichting Elckerlyc. Het prachtige pand aan de Oosthavenkade 31  in Vlaardingen zal na een complete renovatie dienst doen als kantoorruimte. De afgelopen twee weken zijn de slopers grondig te werk gegaan, nu kan er worden begonnen met de heropbouw. Wij houden u via de website en onze Facebookpagina www.facebook.com/interbouwservice op de hoogte van de voortgang!

Inmiddels is dit voor InterBouwService het derde grote project in 2016. Zo hebben we eerder dit jaar een belangrijk aandeel geleverd aan de verbouwing van het nieuwe bedrijfspand voor Northrop Grumman Sperry Marine B.V. aan de Haringbuisweg 33 in Vlaardingen. Ook voor Volksuniversiteit Vlaardingen is een prachtig onderkomen gerealiseerd aan de Van Hogendorplaan 25A in Vlaardingen. Wij zijn er trots op dat we uitgenodigd worden om zulke mooie projecten uit te voeren. Dat neemt niet weg dat wij ook kleinschalige opdrachten erg leuk vinden. Uw woning omtoveren tot een waar paleisje, of alleen een nieuw toilet? Ook dat is bij ons in bekwame handen!

Van ‘niets’ ‘iets moois’ maken. Dat vinden wij leuk, daar zijn wij goed in!